ALY BABA ESSEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aly Baba Essen. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 12:19 Helaas was garnalenschotel een papieren zakje met garnalen en een zak patat, Shormaschotel ontbrak, dit was een Dönerschotel!! Tevens ontbrak de looksuas. Dit zijn we echt niet gewend van Ali Baba!!
27 okt 2022 om 20:21 Snel geleverd in Nispen, eten was veel en lekkerrr!
28 jul 2022 om 9:18 Allemaal ziek geworden van het eten
7 jul 2022 om 22:10 heerlijke pizzeria!
19 mrt 2022 om 19:33 Had de bestelling geplaatst en aangeven dat het 16:15 moest zijn kwamen een half uur te laat,en jammer van de kaas was een andere.
11 dec 2021 om 20:32 eten is prima, bezorging. ik zit nu al twee uur te wachten. het enige wat ik hoor is Druk druk. Hier bestel ik niet zo snel meer. Hoop dat het wel lekker is. TIP: betaling ms na levering. Ik heb nu geen eten en ben mijn geld kwijt.
6 jun 2021 om 19:42 Perfect!!
8 mei 2021 om 22:56 Tasty meal,really ,but delivery not so fast.
2 mei 2021 om 12:30 Eten is oké, maar de wachttijd was meer dan een uur terwijl het 39 minuten zou duren.
25 apr 2021 om 18:52 Fast delivery, delicious food thank you and see you again
11 mrt 2021 om 20:13 Het was super lekker!