ALY BABA ESSEN

ALY BABA ESSEN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aly Baba Essen. Meer weten? Ontdek meer

28 jul 2022 om 9:18 Allemaal ziek geworden van het eten
7 jul 2022 om 22:10 heerlijke pizzeria!
19 mrt 2022 om 19:33 Had de bestelling geplaatst en aangeven dat het 16:15 moest zijn kwamen een half uur te laat,en jammer van de kaas was een andere.
11 dec 2021 om 20:32 eten is prima, bezorging. ik zit nu al twee uur te wachten. het enige wat ik hoor is Druk druk. Hier bestel ik niet zo snel meer. Hoop dat het wel lekker is. TIP: betaling ms na levering. Ik heb nu geen eten en ben mijn geld kwijt.
6 jun 2021 om 19:42 Perfect!!
8 mei 2021 om 22:56 Tasty meal,really ,but delivery not so fast.
2 mei 2021 om 12:30 Eten is oké, maar de wachttijd was meer dan een uur terwijl het 39 minuten zou duren.
25 apr 2021 om 18:52 Fast delivery, delicious food thank you and see you again
11 mrt 2021 om 20:13 Het was super lekker!
5 mrt 2021 om 22:02 The food is awesome and delivery is precise.I aske for my order to be delivered at 20:00 and it was there at that time.
4 mrt 2021 om 18:57 bezorging was veel later dan aanggeven.